Coornhert State viert vijftigjarig jubileum

HEERENVEEN - Deze hele week wordt met cliënten, medewerkers en vrijwilligers feest gevierd in woonzorgcentrum Coornhert State. 

Het is een goed gevulde feestweek, met als thema the 70’s. Van versierde afdelingen tot een live concert, er wordt flink uitgepakt. En dat is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Vrienden van Coornhert State.

Samen feest vieren

Een gouden jubileum is een mijlpaal, dat mag niet ongemerkt voorbijgaan. Samen met cliënten, hun familie, medewerkers en vrijwilligers wordt daarom de hele week feest gevierd. Afgelopen maandag was de officiële opening. De kinderen van kinderopvang OEPS kwamen na de opening langs om een lied te zingen. De zingende kinderen van de kinderopvang die in de locatie zit brachten een mooie sfeer. Het restaurant van Coornhert State was gevuld met blije gezichten!

Concert Willeke Alberti

Vanmiddag stond een optreden van Willeke Alberti gepland. Helaas kon Willeke wegens ziekte niet op het podium staan, maar haar band wist er samen met de achtergrondzangeres een onvergetelijke middag van te maken!

Een knus woonzorgcentrum

Alliade staat voor kleinschalige zorg. Dit betekent dat een team verzorgenden, verpleegkundigen en huishoudelijk medewerkers verantwoordelijk is voor een vaste groep cliënten. Er zijn gezamenlijke huiskamers waar samen gekookt en gegeten wordt. En worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Thuis wordt je wereld misschien steeds kleiner; bij Coornhert State wordt die juist groter. Niets hoeft, maar er kan van alles. En dat blijkt bij de huiskamers, die zijn op dit moment speciaal in 70’s stijl versierd.

Over Alliade

Alliade helpt kwetsbare mensen in Friesland met jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, werk & dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning. Daarbij kijken we vooral naar wat wél kan. Met meer dan 300 locaties en 6.000 medewerkers helpt Alliade jaarlijks meer dan 8.000 cliënten. Kijk voor meer informatie op www.alliade.nl.