Brandweer Tjalleberd neemt op ludieke wijze afscheid van Geert Andree en Pieter de Leeuw

TJALLEBERD – Brandweermannen Geert Andree en Pieter de Leeuw van korps Tjalleberd zijn maandagavond op een ludieke wijze in het zonnetje gezet door hun collega’s. 

Dit met inachtneming van de geldende coronaregels. Beide heren werden onverwachts thuis opgehaald door twee brandweerwagens. Deze wagens waren opgeleukt met spandoeken. Nadat de mannen hun bluskleding hadden aangetrokken mochten ze plaats nemen in de brandweerwagens. Vervolgens werd er een ronde gedaan door het verzorgingsgebied van korps Tjalleberd. Bij de kazerne werden de brandweerwagens opgewacht door de overige korpsleden. Zij vormden een erehaag en er werd een boog van water gecreëerd waar de wagens onderdoor reden. Hierna werden beide heren vakkundig “ontsmet” met een volle laag uit de brandslang. Vervolgens was het tijd voor gebak, cadeaus en bloemen. Dit ook allemaal op gepaste afstand.

Geert Andree is 35 jaar actief geweest bij de brandweer. Pieter de Leeuw was 27 jaar actief. Samen zijn de heren goed voor 62 jaar brandweerervaring.

De Leeuw en Andree waren nogal verrast door de onverwachtse actie. Vanwege de coronaregels verliep het afscheid op een andere/bijzondere wijze. Dit mocht echter de pret niet drukken.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden