BoekStartinloopochtend in de bibliotheek: lezen met baby’s en peuters

HEERENVEEN - Op vrijdag 6 november  wordt weer de BoekStartinloopochtend in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen georganiseerd.

 Baby's en peuters zijn samen met hun (groot) ouders van 10.00 tot 11.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis.

Tijdens BoekStart-inloopochtenden kan men vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, kennismaken met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor de baby of peuter, ervaringen uitwisselen met andere ouders en wordt er voorgelezen. I.v.m. de RIVM-maatregelen graag van te voren aanmelden via bmf.nl/boekstart-hv. Deze inloopochtenden vinden maandelijks plaats op de eerste vrijdag van de maand. De volgende BoekStartinloopochtend is op 4 december.

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met de baby of peuter op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van het kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar de baby of peuter ook later plezier van heeft.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden