Boek met countrysterren van Harry de Jong opnieuw uitgebracht

HEERENVEEN - Door het succes van het boek De Duivel Ligt Altijd Op De Loer van de Heerenveense journalist Harry de Jong kwam er ook weer vraag naar zijn vorige boek De Bezem Door Nashville.

Daarom is besloten deze verzameling interviews met countrysterren in een bescheiden oplage opnieuw uit te brengen. Het boek is inmiddels online te bestellen bij onder andere kultuurfabriekkooiaap.nl

In de Bezem Door Nashville luchten countrygrootheden uit Amerika hun hart tegenover  popjournalist Harry de Jong. Johnny Cash, Linda Ronstadt, Buck Owens, Emmylou Harris, Willie Nelson, Dolly Parton, Merle Haggard: Harry de Jong uit Heerenveen sprak ze allemaal. Meer dan 20 countrysterren vertellen over hun leven, hun muziek en hun ervaringen met de commercie, zeg maar ‘Nashville’.

De Jong is de enige Nederlandse journalist die dertig jaar lang portretten van countrymuzikanten heeft geschreven. Het boek bevat tientallen schitterende sfeerfoto’s van fotograaf en countryadept Henk Bleeker. De Bezem Door Nashville telt 192 pagina’s en verscheen bij Noordboek in Groningen. 

Info: Harry-dejong@live.nl
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden