Bijeenkomst WhatsApp buurtpreventie groepen

HEERENVEEN - In de gemeente Heerenveen zijn in veel dorpen en wijken WhatsApp buurtpreventie groepen. Via zo’n WhatsApp-groep kunnen verdachte situaties gedeeld worden met de buurt waardoor de kans op criminaliteit afneemt. 

Voor de beheerders van de WhatsApp groepen en voor belangstellende inwoners die een groep willen opzetten, is er op 7 oktober een netwerkbijeenkomst.

Programma

Op deze bijeenkomst zijn er zijn gastlezingen over de inzet van WhatsApp Buurtpreventie, de rol van de politie en ervaringen van beheerders. De basis is een actie die in onze eigen gemeente plaatsvond. De gemeente en de politie werken hier aan mee. En er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen en informatie uit te wisselen. De bijeenkomst vindt plaats tijdens de week van de veiligheid.

Aanmelden

De netwerkbijeenkomst in Fean Plaza (Abe Lenstra stadion), op woensdag 7 oktober a.s. van 19.30 – 21.00 uur. Deze locatie is geschikt om de bijeenkomst Coronaproof te organiseren, en alles volgens de Corona-richtlijnen te laten verlopen.

Vooraf aanmelden is nodig, vanwege de corona-richtlijnen. Dat kan door een mail te sturen naar de gemeente: i.vandam@heerenveen.nl  Vermeld daarbij uw naam, aantal personen, 06 nummer, van welke wijk u beheerder bent of in welke wijk of welk dorp u woont. Graag ontvangen wij u aanmelding vóór dinsdag 29 september.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden