Bibliotheek Heerenveen houdt grote boekverkoop

HEERENVEEN - Van donderdag 19 t/m zaterdag 21 meihoudt de bibliotheek van Heerenveeneen grote verkoop van boeken en andere materialen.

Deze vindt plaats in het Leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48. Belangstellenden zijn van harte welkom. Aangeboden worden onder meer thrillers en andere romans, informatieve boeken, jeugdboeken, dvd's, luisterboeken en tijdschriften. Alles is zeer aantrekkelijk geprijsd. Een mooie gelegenheid om alvast een voorraadje in te slaan voor de vakantie! 

De bibliotheek van Heerenveen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels kunnen worden verwachtOok worden er themacollecties aangeboden. Dat betekent dat de bibliotheek af en toe afscheid moet nemen van oude materialen. Verouderde en minder gangbare titels gaan in de verkoop. Dé kans om goedkoop een boek op de kop te tikken! 

Normaal gesproken verkoopt de bibliotheek haar afgeschreven boeken en andere materialen tijdens de openingsuren op de eerste verdieping.