Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

HEERENVEEN - Afgelopen zaterdag vond ter ere van het 100-jarig bestaan van Sportclub Heerenveen een groot feest plaats, onder andere in het centrum van Heerenveen.

Omstreeks 22:30 uur liep een grote groep feestgangers vanuit het centrum via de Van Kleffenstraat en de Atalantastraat naar het stadion. Omstreeks 23 uur die avond werd bij de rotonde van de Atalantastraat met de Van Kleffenstraat een man zwaar mishandeld. De daders kwamen uit de groep feestgangers vandaan. De man werd onder andere tegen zijn hoofd geschopt. Waarom de man werd mishandeld, is nog onduidelijk.

Er is ondertussen een aantal getuigen gehoord en er zijn camerabeelden in het bezit van de politie. De politie is nog op zoek naar de daders en zoekt getuigen. Als je iets gezien hebt of je hebt opnames gemaakt van de mishandeling, dan komt de politie graag met jou in contact. Neem contact op met de politie in Heerenveen of bel 0900-8844. Als je jouw informatie anoniem wilt delen, bel dan 0800-7000Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden