Politie zoekt getuigen van overval op Domino's Pizza

HEERENVEEN - De politie in Heerenveen is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op de vestiging van Domino's Pizza aan de Trambaan. Zondagavond 15 november heeft er rond 22.00 uur een gewapende overval plaatsgevonden op het afhaalrestaurant. 

Twee mannen met bivakmutsen gingen de zaak binnen en bedreigden de medewerkers. Ze eisten geld en gingen er vervolgens vandoor met een geldbedrag. De medewerkers bleven ongedeerd.

Onderzoek

De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart. Er is sporenonderzoek gedaan en er zijn beelden veiliggesteld. Daarnaast heeft de politie met een aantal getuigen gesproken en is er meteen een burgernetmelding verspreid waarin de signalementen zijn gedeeld. De eerste verdachte droeg vermoedelijk een zwarte jas en een donkere spijkerbroek. De tweede verdachte droeg een wijde joggingsbroek, een donkere jas en donkere schoenen.

Informatie

Heeft u waardevolle informatie? Heeft u de overval zien gebeuren of heeft u iets gezien of gehoord wat mogelijk te maken kan hebben met deze overval? Of heeft u gezien dat iemand sinds gister ineens over meer contant geld beschikt? Neem dab contact met de politie via 0900 – 8844. U kunt ook altijd informatie anoniem delen via 0800 – 7000.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden