Brutale diefstal elektrische fiets van MS patiënte in centrum Heerenveen.

HEERENVEEN - Een brutale fietsendiefstal op klaarlichte dag in het centrum van Heerenveen. Het overkwam mevrouw Drenth uit Terband afgelopen dinsdag. Hieronder haar eigen verhaal.

,,Dinsdag 27 juli 2021 ging ik op de fiets naar het centrum van Heerenveen om mijn heit te ondersteunen bij de aanschaf van gehoorapparaten. Mijn (elektrische) fiets parkeerde ik aan de voorkant van het Kruidvat. De fiets op slot gezet en de fietscomputer eraf gehaald. Mijn heit was inmiddels ook in het centrum en samen liepen we naar de betreffende audicien. Daar zijn we goed geholpen, dus al gauw kon ik terug naar mijn fiets om naar huis te gaan. Bij het Kruidvat aangekomen kon ik mijn fiets niet vinden. Ik begon te twijfelen. “Had ik mijn fiets hier wel neer gezet, of toch ergens anders?” Ik liep wat rond, maar nergens stond mijn fiets. Diep-trieste conclusie: fiets gestolen! Er ging van alles door mij heen: woede, frustratie en de tranen vloeien. Aangezien ik MS-patiënte ben, kan ik absoluut niet zonder mijn elektrische fiets!!" laat een verschrikkelijk boze en vooral verdrietige  mevrouw Drenth aan onze redactie weten. 

Getuigen van deze laffe diefstal kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Mevrouw Drenth heeft inmiddels aangifte gedaan. 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden