Evenement - De Winterfair!

YES, we mogen weer! Na 3 jaar afwezigheid, mogen we weer onze overdekte winterfair organiseren, de voorbereidingen zijn al in volle gang.

 

De kassen van Fleurig Buiten worden omgetoverd tot een sfeervolle maar bovenal gezellige winter wonderland.  In overleg met de ondernemers in Koudum hebben wij er voor gezorgd dat er genoeg te eten en te drinken is! Er wordt gezorgd voor koffie, thee, glühwein, poffertjes, snert etc en voor later op de avond hebben wij een sterker aperitief.

Er komen meerdere foodtrucks en daardoor is er een ontzettend divers aanbod aan heerlijk eten! Qua standhouders vinden wij dat er een ontzettend leuke combinatie is tussen ambachten, diensten en leuke producten.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op www.promotieteamkoudum.nl Binnenkort gaan we ook flyeren en zorgen wij voor posters door het hele dorp zodat iedereen op de hoogte is. Of gewoon een bericht delen van de socials zoals Insta of Facebook helpt ons al ontzettend veel.

Vrijdagavond 25 november organiseren wij een ondernemersborrel met daarbij een veiling, iedere ondernemer die lid is van de OVK van Koudum is hiervoor uitgenodigd. Zaterdag 26 november is de fair van 13:00 tot 20:00 geopend, hierbij wordt er natuurlijk gezorgd voor gezellige muziek zodat er nog even geborreld worden.

 

Zondag 27 november is de winterfair geopend van 11,00 tot 17,00 uur.

Ook dan is er van alles te beleven, zoals een modeshow en een leuk optreden van ons eigen muziekkorps Nij Libben maar ook diverse andere muzikanten en acts zijn dan aanwezig om ook deze dag te laten slagen.

Als standhouder kun jij je nog steeds aanmelden voor de fair, heb jij producten, een dienst of een ambacht die je onder de aandacht wilt brengen, meld je dan even aan via: promotieteamkoudum@gmail.com

Wij hebben er in ieder geval veel zin in! Jij komt toch ook? 

Adres
Locatie Kassen FleurigBuiten
Straat Tjalke v.d. Walstraat 21 A
Plaats Koudum
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 27-11-2022 11:00 - 17:00
Categorieën Evenement