Sport & actief - Foto-fietstocht: De Tsjûkemar by del.

Op zondag 25 september organiseert stichting de Tsjûkemar- Kunst&Meer - een foto-fietstocht langs de Tsjûkemar met 4 verhalenvertellerslangs de route en een evenement op de Brette Hoanne in Oosterzee, tevens het start- en eindpunt van deze dag.

Hier zijn exposities ingericht; fotografie van Connie Kitschmann, tekeningen Ester IJssels, keramiek Karlijn Postma en dit alles omlijst met muziekoptredens.

Het programma start om 11.00 uur, flyers zijn verkrijgbaar. De Verhalenvertellers staan op nader te bepalen plekken rondom de Tsjûkemar. De verhalen worden aan groepjes fietsers verteld en duren ongeveer 7 - 10 minuten waarna men weer doorfietst naar de volgende halte. Dit gedeelte duurt tot 15.00 uur waarna zowel fietsers, bezoekers als verhalenvertellers samen komen op de Brette Hoanne waar men onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van muziek door Helga & Friends, een instrumentaal en vocaal muziekensemble. Het skûtsje De Trije Doarpen ligt voor de wal en is te bezichtigen. Om 17.00 wordt het evenement afgesloten door wethouder Remboud van Iddekinge van de Gemeente de Fryske Marren.

Start- en eindpunt: De Brette Hoarne, Molenweg 10, 8536 TL Oosterzee.

Adres
Locatie De Brette Hoarne
Straat De Brette Hoarne
Postcode 8536 TL
Plaats Oosterzee
Evenement informatie
Datum 25-9-2022 11:00
Categorieën Sport & actief