Evenement - Merkefeest onder de Jouster Toer 2022

JOURE - Van donderdag 22 tot en met maandag 26 september viert Joure feest, tijd voor de Jouster Merke. Na het luiden van het Jouster Merkeklokje worden de festiviteiten donderdag geopend met de jaarmarkt in het centrum van Joure en de Agrarische Schouw. Andere programma-onderdelen zijn onder andere de kermis op de Sinnebuorren, op zondag de Jouster Merkeloop en op maandag de Jouster Merkekoersen.

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september is het tijd voor 'Feest onder de Toer'. Bij de Jouster Toer wordt zullen deze dagen verschillen muzikale acts optreden. Op vrijdag begint het om 20.00 uur met de Jouster formatie Plus-Us, tribute act van de Toppers 'Helemaal Top' en verschillende DJ's waaronder DJ Sipke en Party DJ Lars.

De zaterdag begint 'Feest onder de Toer' om 15.00 uur met een programma voor de kinderen. Er zijn dan activiteiten zoals springkussen en een kinderdisco. Vanaf 18.00 wordt er weer ruimte gemaakt voor muziek. Dan treden op popkoor That's It uit Joure, de bands Jawis en Stage Line. Zij worden afgewisseld door DJ's, zoals DJ Kramer en Pe-Funk.

De organisatie is in handen van Stichting Volksvermaak Joure

Lees meer »

Adres
Locatie VVV Joure
Straat Midstraat 99
Postcode 8501 AH
Plaats Joure
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 23-9-2022 15:00
Categorieën Evenement