Muziek - 11e editie van de 'Pompeblêdfair' op 15 mei: groot aantal standhouders, muziek en eten

HEERENVEEN - De organisatie van de 'Pompeblêdfair' is blij dat ze de elfde editie kunnen organiseren bij het Hof van de Koning in Heerenveen. ,,Eindelijk is de 'Pompeblêdfair' weer mogelijk. Wat een kleinschalige fair was, is uitgegroeid tot een gezellige en druk bezochte fair.''

De 'Pompeblêdfair' is een evenement dat mensen bij elkaar brengt in een ongedwongen sfeer. Gastheer is al vanaf het begin Hof van de Koning van de familie Koning aan de Prinsenweg 1 in Heerenveen/Oranjewoud.

Wat treft men zoal aan op deze 11e editie? ,,De 'Pompeblêdfair' is een fair met een grote diversiteit aan standhouders. Maar liefst 47 standhouders. Plezier, gezelligheid en mooie producten staan hoog in het vaandel'', zo laat de organisatie weten. ,,Men vindt hier ook een aantal lokale ondernemers. De standhouders verkopen producten als woonaccessoires, wijn, delicatessenbroden, chocolade, bloemen, sieraden, kleding, kaas, cadeautjes en handgemaakte producten.''

Naast de diversiteit aan producten zijn er ook standhouders die advies kunnen geven op het gebied van hypotheken, verzekeringen, reizen en beauty en duurzame producten. ,,Ook houden we rekening met het grote aantal kinderen én mannen dat meekomt.'' Er is muziek aanwezig en er wordt heerlijk eten bereid.

De openingstijden op 15 mei zijn van 10 tot 17 uur. De entree is gratis, er is voldoende parkeergelegenheid en plek voor de fietsen.

Lees meer »

Adres
Locatie Hof van de Koning
Straat Prinsenweg 1
Postcode 8443 DN
Plaats Heerenveen
Land Nederland
Evenement informatie
Entree Gratis
Datum 15-5-2022 10:00 - 17:00
Categorieën Muziek
Cultuur