stormram-dubbelprogramma-noordelijk-theatertalent-mariska-de-groot-2_3540870464.jpg
stormram-dubbelprogramma-noordelijk-theatertalent-mariska-de-groot-2_3540870464.jpg

STORMRAM 23/24 - Dubbelprogramma Noordelijk theatertalent

donderdag 25 april 2024 20:15

‘Stormram’ is een nieuw concept dat afgelopen seizoen voor het eerst langs verschillende theaters in Noord-Nederland trok met een double bill. In dit dubbelprogramma maak je kennis met nieuw werk van een al bekende professionele theatermaker en van een aanstormend talent, beiden met hun wortels in Drenthe, Friesland of Groningen. Elke avond wordt afgesloten met een nagesprek tussen publiek en makers. 

Op het moment van schrijven is het programma nog niet bekend. De makers worden in mei bekendgemaakt en kijk op onze website wie dat geworden zijn. Leeuwarder Courant liet bij de vorige editie weten een “vermakelijke en leerzame avond” gehad te hebben en in Dagblad van het Noorden stond een advies: “Kom nou maar gewoon, het is altijd leuker dan een avond voor de tv.”

Locatie