De taxateur aan het werk.
De taxateur aan het werk. Dorcas Aid International

Taxatiedag bij Dorcas Heerenveen

vrijdag 19 april 2024 10:00 tot 16:00

Dorcas-kringloopwinkel Heerenveen viert het 5-jarig jubileum met een feestweek van 16 tot en met 20 april. Er zijn tal van aantrekkelijke kortingsacties. Wie dinsdag kleingoed koopt, krijgt het tweede product gratis. Woensdag geldt voor de kleding 1+1 gratis, donderdag voor de boeken en zaterdag voor het speelgoed. U betaalt steeds het duurste artikel. Betalende klanten kunnen leuke prijsjes winnen met een kassabon-actie. En voor de kinderen is er een kleurplatenwedstrijd. 

Hoogtepunt is een taxatiedag op vrijdag 19 april. Een soort ‘Tussen Kunst en Kitsch in Heerenveen’. Wilt u weten wat uw schilderij, vaasje, beeld, boek, sieraad, servies of andere voorwerpen waard zijn? Neem ze mee naar de winkel en laat ze op waarde schatten door erkende taxateurs van veilinghuis Heritage uit IJsselstein. De taxaties starten om 10.00 uur en duren tot 16.00 uur. 

Het voorwerp kunt u na de taxatie weer meenemen naar huis, maar u kunt het ook laten veilen of aan Dorcas schenken. Deelname aan de taxatie kost 2,50 euro per voorwerp. Van tevoren opgeven is niet nodig: u kunt zich tot 15.00 uur aanmelden in de winkel.

De kringloopwinkel is gevestigd aan de Heremaweg 20, vlak bij het Thialf-stadion. Er worden allerlei tweedehands spullen verkocht tegen lage prijzen, van kleding, meubels, servies en huishoudelijke artikelen tot spellen, boeken en sieraden. De winkel wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers en de opbrengst is voor het goede doel: de hulp- en ontwikkelingsprojecten van Dorcas.

Openingstijden: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en tijdens de feestweek ook vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Zie voor meer informatie: dorcas.nl/winkels/heerenveen.