kinan-azmeh-eric-vloeimans-en-jeroen-van-vliet-blow-the-wind-easterly-merlijn-doomernik-2_389887471.jpg
kinan-azmeh-eric-vloeimans-en-jeroen-van-vliet-blow-the-wind-easterly-merlijn-doomernik-2_389887471.jpg

Eric Vloeimans - Blow The Wind Easterly

woensdag 17 april 2024 20:15

De internationaal bewonderde klarinettist Kinan Azmeh uit Damascus en toptrompettist Eric Vloeimans hadden tien jaar geleden hun eerste, bijzondere samenwerking en sindsdien zijn de mannen onafscheidelijk. Vloeimans was allang gefascineerd door oosterse klanken en de muzikale klik was zo sterk dat het voelde alsof ze al eeuwen samenspeelden. Het resultaat was het betoverende ‘Levanter’, bijgestaan door pianist Jeroen van Vliet. 

Een nieuwe samenwerking kon niet uitblijven en de Brothers in music keren nu terug met ‘Blow the Wind Easterly’, een gloednieuwe voorstelling waarin hun verschillende muzikale werelden weer zullen versmelten tot één. De mannen nemen ons mee op een muzikale ontdekkingsreis naar verre einders, met onverwachte vergezichten en de eindeloze, allesomarmende zee.

Locatie