diederik-jekel-eerste-hulp-bij-moeilijke-onderwerpen-onbekend-1-voorkeur_3970157779.jpg
diederik-jekel-eerste-hulp-bij-moeilijke-onderwerpen-onbekend-1-voorkeur_3970157779.jpg

Diederik Jekel - Eerste hulp bij moeilijke onderwerpen

zaterdag 9 maart 2024 20:15

Hoe vaak gaat het bij het koffiezetapparaat niet over grote onderwerpen als de oplossingen voor klimaatverandering of de stikstofcrisis? Of op social media over lastige kwesties als kernenergie, het waarom van dromen of de oplossing voor de huizencrisis? en waarom worden vogels niet geëlektrocuteerd als ze op stroomleidingen zitten? Deze en meer belangwekkende kwesties worden behandeld in de nieuwe voorstelling ‘Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen’ van Diederik Jekel. Hij legt met humor en simpele voorbeelden uit wat er speelt en na één avond kun je gegarandeerd zelf een standpunt innemen en meepraten met de belangrijkste onderwerpen die vandaag de dag spelen.

Locatie