lenette-van-dongen-dat-doet-ze-anders-nooit-annemieke-van-der-togt-2_1350976494.jpg
lenette-van-dongen-dat-doet-ze-anders-nooit-annemieke-van-der-togt-2_1350976494.jpg

Lenette van Dongen - Dat doet ze anders nooit

zaterdag 23 maart 2024 20:15

Na de bevrijdende explosie in haar vorige voorstelling ‘Paradijskleier’ gaat Lenette van Dongen in haar nieuwe show een stap verder in haar zoektocht naar totale vrijheid. Wie zou ik nog meer kunnen zijn, vraagt ze zich af. Is er iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt? Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden. Rauwer en eerlijker wordt het niet. Want wie niets meer te verliezen heeft, is vrij.

Locatie