dirk-scheele-de-roep-van-de-jungle-irene-snijders_2235841154.jpg
dirk-scheele-de-roep-van-de-jungle-irene-snijders_2235841154.jpg

Dirk Scheele - De Roep van de Jungle (2+)

zondag 25 februari 2024 15:00

Dirk Scheele trakteert op een spetterend Jungle-Popconcert vol bekende en nieuwe liedjes, die iedereen uit volle borst mee kan zingen. De kinderpopster gaat in de jungle op zoek naar zijn oude vriend Japie het Apie, bekend van de bioscoopfilm en Dirks best bekeken video op YouTube. Wanneer hij Japie eindelijk vindt, starten Dirk en de jungleband een muzikale zoektocht naar een nieuwe band voor hem. De jungledieren strijden om beurten voor een felbegeerd plekje en dit levert hilarische audities op. Tina de Tijger zingt een stoer, spannend lied en Petra de Papegaai verblindt iedereen met haar bontgekleurde verenpak. Maar... kan Japie eigenlijk zelf wel zingen?

Voor en na de show is er in de Jachtweide een theatrale oerwoudspeeltuin (gratis toegankelijk) aanwezig voor de kinderen.

Locatie