De Rinkelbom
De Rinkelbom Foto: Dennis Stoelwinder

AM Academy: Belastingen voor ZZP’ers

woensdag 13 december 2023 10:00 tot 12:00

Het einde van het jaar komt eraan. Dat betekent dat het ook weer tijd is om belastingaangifte te doen. Weet jij alle regels met betrekking tot belastingen? Tijdens deze AM Academy kun je al je vragen stellen aan een expert die alles weet op het gebied van belastingen. Zo krijg jij handvaten zodat jij met gemak het jaar financieel af kunt sluiten.

Cultuuraanbieders en andere geïnteresseerden mogen zich aanmelden via: participatie@ateliersmajeur.nl

Aansluitende netwerkbrunch
11.30 tot 13.00 uur
Na de AM Academy sluiten we graag samen met jou het jaar feestelijk af tijdens de aansluitende netwerkbrunch. Ateliers Majeur zorgt voor een feestelijke sfeer en lekkere hapjes. Vergeet niet je foute kersttrui mee te nemen.

Locatie