Een bedrijfsmagazine op maat voor jouw organisatie

In bedrijf
Afbeelding

Wist je dat we bij GrootMedia, naast de bekende GROOT-uitgaven, ook voor diverse organisaties publicaties op maat maken? Een bedrijfsmagazine is een prachtig middel om meer informatie te delen over je bedrijf.

Vertel klanten wat je te bieden hebt, laat werknemers aan het woord en inspireer de lezer met waar jouw organisatie voor staat. Door middel van een magazine kun je met inhoudelijke artikelen veel meer vertellen over je producten en diensten. En een eigen magazine is natuurlijk een prachtig relatiegeschenk. GrootMedia heeft onder andere voor bedrijven als Bakker Transport, Veenema Energie en Hoekstra Transport al een magazine op maat gemaakt. Maar denk ook aan toeristische magazines, of publicaties op maat voor grote evenementen zoals de Sneekweek, de Fietselfstedentocht, Heamiel of de Knypstermerke. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Benieuwd naar de (maatwerk)producten die wij maken? Ga naar grootmedia.nl/onze-merken. Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Graag bespreken we de mogelijkheden. Bel 0515-745005 voor meer informatie.