Rookwolken en gebrul tijdens Tractorpulling De Knipe

Cultuur en uitgaan
Afbeelding
Foto: RicardoVeenMedia

DE KNIPE - Zaterdag 18 mei staat De Knipe weer in het teken van Tractorpulling De Knipe. Ook dit jaar belooft het een dag vol sensatie te worden, met deelnemers in maar liefst zes verschillende klassen. Het evenement wordt feestelijk afgesloten met een Full Pull Party in de feesttent.

De deelnemers zullen de uitdaging aangaan in zes verschillende klassen: Standaard, Sport, Supersport, Hobbysport, vrachtwagens en Pickups/4x4 autoklasse. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van een demonstratie van specials vrije klasse en een vrachtwagen. “Met meer dan 200 deelnemers belooft het een schitterende dag te worden,” aldus Theo Woudstra, voorzitter V.V.V. De Knipe.

Oldtimers en skeltertrek

Naast het spektakel op de baan, heeft de organisatie ook gedacht aan liefhebbers van oude tractoren en de jongere generaties tractorpullers. De Old Timer Club De Knipe maakt een toertocht door de omgeving, gevolgd door de presentatie van de klassieke tractoren op het terrein. Voor de jonge jeugd is er de skeltertrek, waarbij ze met een trapskelter en een heuse sleepwagen zo ver mogelijk over de baan kunnen te trekken. Deze activiteit begint om 14.30 uur en is gratis voor alle kinderen tot 12 jaar. Bovendien is er een springkussen en een reuze zandbak voor de kinderen aanwezig.

Full Pull Party

Om 17.30 uur begint de onvergetelijke Full Pull Party! Een uitgebreide line-up van artiesten staat klaar om het publiek te vermaken: De Esperando’s, José Wolters, Trienes Henstra, Anita Berends en de Subtune Discoshows! Tractorpulling De Knipe vindt plaats op het terrein naast Ds. Veenweg 18

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding