Voorjaarskermis & Markt Gorredijk

Cultuur en uitgaan
Drukte op de kermis in Gorredijk.
Drukte op de kermis in Gorredijk. Foto: Jurjen Haagsma

GORREDIJK - Op het Marktplein in Gorredijk staat van donderdag 2 tot en met zondag 5 Mei de traditionele Voorjaarskermis opgesteld, een gezellige Kermis met verschillende attracties voor groot en klein.

Aanwezig zijn de volgende attracties: Break Dance, American Wipp, World of the Living Dinosaurs, Tropical Flight, Kinderdraaimolen, Lucky Cranes, Schietsalon, Pusher en Lijntrek. Ook de kramen met de bekende Kermislekkernijen als Suikerspin/Popcorn en Oliebollen ontbreken uiteraard niet.

Openingstijden:

Donderdag 2 Mei, 13:30 - 23:00 uur.

Vrijdag 3 Mei, 13:30 - 23:00 uur.

Zaterdag 4 Mei, 13:30 – 23:00 uur. (tussen 19:45 en 20:15 uur gesloten i.v.m. Dodenherdenking)

Zondag 5 Mei, 10:00 – 18:00 uur.

Ballonnenclown en schminken

Zaterdag 4 Mei brengt ballonnenclown Dylan vanaf 14:00 uur een bezoek aan de Kermis. Niets is te gek niets is te dol...een Spongebob of een heuse stoere ballonnen Motor?.. Dylan maakt het! Tevens op de zaterdagmiddag kunnen kinderen zich gratis laten schminken op de Kermis.

Prikkelarme Kermis

Voor de Kermisliefhebbers welke niet goed tegen de muziek en felle lampen kunnen is er op zaterdag 4 Mei van 18:45 tot 19:45 uur de Prikkelarme Kermis. Tijdens deze periode zullen de muziek en de lampen tot een minimaal niveau worden teruggebracht waardoor iedereen kan genieten van wat de Voorjaarskermis te bieden heeft.

Voorjaarsmarkt “Gordykstermerke”

Op zondag 5 Mei wordt de alom bekende Gordykstermerke gehouden, een gezellige Voorjaarsmarkt met een groot en divers aantal kramen welke staan opgesteld in de Hoofdstraat en Formanjestrjitte en aan de Brouwerswal en Langewal. Tevens is het deze dag Koopzondag.

De voorjaarsmarkt is geopend van 9:00 tot 16:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/KermisGorredijk (tijdens de kermis zijn daar ook voordeelbonnen te vinden).